حضور به یادماندنی دکتر جلیلی در دانشگاه امیرکبیر، علیرغم برنامه ریزی اقلیت افراطی
جلیلی پاسخ افراطیها را چگونه داد؟/ دانشجویان مقابل دیکتاتوری ایستاده اند، چه سال 88 و چه سال 92/ امروز «مدرنیته» و «تحجر» علیه نظام اسلامی ما متحد شده اند.
گروه سیاسی- رجانیوز: عصر روز دوشنبه 25 فروردین 1392 مراسم جشن دستاوردهای هسته ای با حضور پرشور دانشجویان دانشگاه امیرکبیر برگزار شد و سعید جلیلی نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی نیز به عنوان سخنران اصلی این مراسم در بین دانشجویان حاضر شد و به ایراد سخنرانی پرداخت.
به گزارش رجانیوز، از ساعتی قبل از آغاز برنامه، می شد حضور پر رنگ دانشجویان در این برنامه را مشاهده کرد، بگونه ای که با پر شدن اکثر صندلی های آمفی تئاتر مرکزی، بسیاری از دانشجویان ایستاده منتظر آغاز مراسم بودند.
در همین حال از روی عکس ها و دست نوشته های در دست دانشجویان نیز به راحتی می شد فهمید که منتقدان و حامیان دیپلماسی دولت یازدهم حضور پر رنگی در مراسم دارند، از عکس های محمد جواد ظریف گرفته تا شهید مصطفی احمدی روشن، می شد فهمید که همه به مراسم آمده اند.
سرانجام ساعت 15.30 پس از قرائت قرآن، دکتر فریدون عباسی رییس سابق سازمان انرژی اتمی در جمع دانشجویان سخنرانی خود را آغاز کرد و ضمن بازخوانی دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در عرصه فناوری هسته ای از بعد از انقلاب تا کنون، این سرمایه ملی را متعلق به همه مردم و به دور از یک جناح خاص دانست.
اما بعد از سخنان دکتر عباسی، جمعیت حاضر در سالن با شعارهای ممتد «برگ برنده ما شهید زنده ما»، «حرف ما یک کلام، مقاومت والسلام»، «جلیلی، جلیلی حمایتت می کنیم» و ... به استقبال سخنان دکتر جلیلی رفتند.
همزمان با شعارهای دانشجویان، «اقلیت افراطی» و معروف دانشگاه امیرکبیر که سعی داشت با شعارهای انحرافی، مانع سخنرانی دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی شود، برای دقایقی جو سالن را به سوی ناآرامی کشید اما شعارهای ممتد دانشجویان در پاسخ به این جمع، موجب شد تا جلیلی بیش از یک ساعت در جمع دانشجویان به سخنرانی بپردازد.
دانشجویان حاضر در سالن نیز هر از چندگاهی در واکنش به تحرکات اقلیت افراطی در سالن، با شعارهای «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسلام آمریکایی»، «آشوبگر حیا کن، دانشگاه رو رها کن»، «موسوی، کروبی اعدام باید گردند»، «مرگ بر فتنه گر»، «دانشجو می میرد، ذلت نمی پذیرد»، «مرگ بر دیکتاتور»، دان«همت اگر زنده بود، پوستتون رو کنده بود»، «منافق فتنه گر، اعدام باید گردد»، «جلیلی جلیلی حمایتت می کنیم» و پلاکاردهایی مانند «آبروی ازادی بیان را بردید»، «با منتقدان توافق ژنو، برخورد امنیتی نکنید» و ... پروژه به آشوب کشیدن مراسم را ناکام گذاشتند.
اقلیت افراطی حاضر در سالن نیز پس از شعارهای تکراری خود و ناکام ماندن در ایجاد وقفه در سخنرانی دکتر جلیلی، به تدریج سالن را ترک کرده و پس از آن پدر شهید احمدی روشن به بالای سن رفت و باشعارهای «مصطفی شهیدم، راهت ادامه دارم» دانشجویان مواجه شد.
پدر شهید احمدی روشن نیز دقایقی به ایراد سخنرانی پرداخت و ضمن تاکید بر اینکه همه شما دانشجویان حامی و منتقد را دوست دارم گفت: مصطفی من برای استقلال و سر بلندی اسلام و ایران و همه مردم عزیز خونش را داد و رهبر معظم انقلاب نیز در دیداری که به منزل ما آمدند بر این مساله تاکید کردند که موجب تسلی خاطر ما شد.
در ادامه متن صحبتهای دکتر جلیلی در جمع دانشجویان امیرکبیر را به نقل از ایسنا می خوانید:
دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد که دانشجو نه تنها باید درباره فضای دانشجویی، بلکه باید در همه عرصهها اطلاع و آگاهی داشته باشد.
سعید جلیلی در مراسمی که به عنوان جشن هستهای در دانشگاه امیرکبیر تهران برگزار شد، با اشاره به جمعیت دانشجویی حاضر در دانشگاه، تصریح کرد: انتظاری که امروز از دانشگاه و دانشجو میرود این است که یک سوال مشخص داشته باشد آن این که چه روندی در حوزه فردی و چه در روندی در حوزه سیاسی و اجتماعی وجود داشته باشد، دانشجو باید اطلاع و آگاهی لازم در این بخش را داشته باشد.
وی با تاکید بر اینکه دانشجو نه تنها باید درباره فضای دانشجویی، بلکه باید در همه عرصهها اطلاع و آگاهی داشته باشد، به بیان چگونگی ایجاد آگاهی نسبت به این روند پرداخت و گفت: زمانی میتوان به این روند پاسخ داد که بدانیم در حال حاضر در چه مختصاتی قرار داریم، در کجا هستیم و به کجا میخواهیم برویم. پیشینه ما چه بوده و آینده ما چه خواهد بود؟ چنانچه ما بتوانیم این سوالات را پاسخ دهیم در آن صورت است که میتوانیم شاهد برطرف شدن بسیاری از مسائل حاشیهای خود باشیم.
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از صحبتهایش با بیان این که امروز مشاهده میکنیم کسانی که در مملکت قراردادهای استعماری را به ملت تحمیل کردند، مدعی آزادی و حقوق بشر در کشور شدهاند، اظهار کرد: اگر ما پیشینه کشور خود را به وضوح ندانیم شاهد خواهیم بود که کسانی که زمانی از استبداد حمایت میکردند و مخالف با آزادی بودند امروز به مدعیان آزادی و حقوق بشر تبدیل میشوند.
جلیلی اضافه کرد: از سوی دیگر چنانچه ما از آینده خود نیز درک روشنی نداشته باشیم و ندانیم که چه هدفی را دنبال میکنیم کسانی دیگر برای ملت و آزادی و پیشرفت ما برنامهریزی میکنند.
وی با تاکید بر اینکه امروز دشمنان ما به شدت از آرمان ما نگران هستند، تصریح کرد: دشمن از آنجایی که میداند آرمانهای یک ملت اهداف آن ملت است و آرمانهای ما نیز در تعارض با اهداف آنها قرار دارد به شدت از داشتن آرمان ما نگرانند.
رییس سابق گروه مذاکرهکننده هستهای ایران با کشورهای غربی در ادامه با تاکید بر اینکه دانشگاه زمانی میتواند نقش خود را ایفا کند که بداند چه پیشینهای داشته و به چه سمتی حرکت میکند، اظهار کرد: دانشجوی آگاه، متعهد و آزادیخواه دانشجویی است که دارای این خصوصیات باشد.
جلیلی با اشاره به اقدامات صورت گرفته توسط جنبشهای دانشجویی در کشور خاطرنشان کرد: افتخار حرکات دانشجویی این بوده است که به موقع پیشبینی کرده و با انجام اقدامات بهنگام مانع از تحقق خواستههای دشمنان شده است.
رییس سابق گروه مذاکرهکننده هستهای ایران با کشورهای غربی با اشاره به 16 خرداد سال 32 و همچنین اتفاقات صورت گرفته توسط دانشجویان در 13 آبان سال 58، گفت: زمانی که ملت ایران شاهد پیروز شدن انقلاب خود بودند دانشجویان دریافتند که تداوم انقلاب، آزادی و وحدت با بیرون کردن یک نوکر استکبار تحقق پیدا نمیکند. آنها دریافتند که باید اقداماتشان علیه کسانی که آزادی مردم را هدف خود قرار دادهاند نیز پیگیری شود. در آن زمان در ابتدای انقلاب شاهد بودیم که دانشجویان به موقع تشخیص دادند و عمل کردند و در سال 58 هدف خود را شناسایی کرده و لانه جاسوسی آمریکا را مورد هدف قرار دادند.
وی در بخش دیگری از صحبتهایش با اشاره به اتفاقات پس از انتخابات سال 88 اظهارکرد: در آن زمان دانشجویانی که نگران وتو شدن آرای مردم بودند حرکتی آگاهانه در مخالفت با دیکتاتوری انجام دادند و اعلام کردند که اجازه نمیدهند عدهای با دیکتاتوری رای مردم را زیر پا بگذارند.
رییس سابق گروه مذاکرهکننده هستهای ایران با کشورهای غربی اضافه کرد: چه در انتخابات سال 76، چه در انتخابات سال 84 و چه در انتخاباتهای سال 88 و سال 92 دانشجویان خود را مدافع آرای مردم دانستند و هدف اصلی خود را مخالفت با دیکتاتوری قرار دادند.
جلیلی در بخش دیگری از صحبتهایش با اشاره به اقدامات صورت گرفته توسط کشورهای غربی با تاکید بر اینکه آنها قصد دارند حق انتخاب، آزادی و حتی حق تحقیق علمی را از ما بگیرند، شهادت دانشمندان هستهای کشور را یادآور شد وگفت: این شهدا افرادی نبودند که در غفلت هدف تروریستها قرار بگیرند.
وی گفت: هنر این شهدا این بود که بزرگترین شهدای راه آزادی ملت ایران بودند. آنهای شهدایی نبودند که پس از پا گذاشتن در این عرصه غافلگیر شده باشند چرا که آنها از گذشته میدانستند که گام گذاشتن در این مسیر هزینههایی دارد. آنها با خون خود این هزینهها را پرداخت کردند.
جلیلی با اشاره به نگرانی غرب از فعالیت هستهای ایران، خاطرنشان کرد: علت نگرانی آنها از گردش سانتریفیوژهای ما این است که آنها شکلگیری یک تمدن نوین اسلامی را به خوبی درک کردهاند. آنها امروز نگران این هستند که ملت ما با همدلی، وحدت و همبستگی حول ارزشهای انقلاب شتابان به سوی یک پیشرفت بزرگ و تمدن اسلامی حرکت میکند.
وی با بیان اینکه ملت ایران در مسیر پیشرفت خود با دو جریان خطرناک مواجه است، اظهار کرد: نخستین جریان خطرناکی که در مسیر پیشرفت ملت ایران قرار دارد جریان تحجر است. این جریان جریانی است که امروزه در کشورهای منطقه با عنوان تکفیریها به فعالیت میپردازند.
وی با بیان اینکه جریان دیگری که بهاصطلاح جریان مدرن خوانده میشود دومین جریان خطرناک در مسیر پیشرفت کشور است، اظهار کرد: این جریان در تلاش است که علم، قدرت و اقتصاد را تنها به چند کشور خاص منحصر کند. هر دوی این جریان در تلاش هستند که با اقدامات خود مانع از پیشرفت ملت ما شوند.
جلیلی با تاکید بر اینکه ملت ما در این سالها علاوه بر مقاومت پیشرفت نیز داشتهاند، اظهار کرد: علاوه بر اینکه ملت ما امروز پیشرفت کرده است توانسته است که پیشرفت خود را نیز تکثیر کند. اگر ما امروز شاهد چنین موفقیتهایی هستیم آنها را مدیون وحدت و همبستگی ملت و آرمانهای بزرگ خود هستیم.
وی با اشاره به تهدید غرب به وجود گزینههای نظامی روی میز اظهار کرد: امروز غرب به قدری از مردم ایران نگران است که حتی از یک تراکنش بانکی آنها نیز میترسد.
این فعال سیاسی با تاکید بر اینکه غرب بیشتر از اینکه نگران سانتریفیوژهای ما باشد نگران این است که شهدای ما اعتماد به نفس ملی را غنیسازی کردهاند، اظهار کرد: غرب امروز نگران این است که ملت ما بتواند مدلی را که برای برنامه هستهای خود اجرا کرده است در صنعت، کشاورزی و اقتصاد نیز به اجرا در بیاورد.
جلیلی در پایان با تاکید بر اینکه امروز دانشگاه قرارگاه بزرگ اقتصاد مقاومتی در کشور است، اظهار کرد: امروز دانشگاه میتواند همانطور که در 13 آبان، هشت سال دفاع مقدس و عرصههای ملی دیگر حماسه آفرید در عرصه اقتصادی نیز وارد شده و حماسه بزرگ اقتصادی را بیافریند.
در پایان این برنامه از خانواده شهدای هسته ای و شهدای دانشگاه امیرکبیر توسط دکتر جلیلی و دکتر عباسی تقدیر شد و در نهایت سینا دستخوش خواننده جوان کشورمان آخرین سروده خود در باره انرژی هسته ای را به اجرا در آورد که با استقبال دانشجویان مواجه شد.
منبع:رجانیوز
برچسب ها :
سیاسی ,